Dutch Masters of Steel since 1667!

spotlight-bnb

Dutch Masters of Steel since 1667!

In het jaar 1667 begon Mathijs Henricx als meestersmid de weg te banen voor MHB in het centraal gelegen dorp Herveld. Al meer dan 350 jaar wordt het eeuwenoude ambacht van staalmeesterschap van vader op zoon doorgegeven, inmiddels al 12 generaties lang. Na al die eeuwen heeft MHB nog steeds met trots het hoofdkwartier in Herveld en werkt nu samen met partners uit de hele wereld. Het Nederlandse familiebedrijf heeft een lange traditie van innovatie, vakmanschap en kwaliteit. Zij zijn de exclusieve ontwikkelaar en fabrikant van hun gepatenteerde thermisch onderbroken stalen profielsystemen voor zowel binnen- als buitenprojecten, waarmee ze projectgericht kunnen detailleren. Met een team van meer dan 200 medewerkers in Nederland en Roemenië, maakt MHB de meest esthetische, best presterende en duurzame stalen ramen en deuren ter wereld. Van ontwerp tot oplevering verzorgen zij het gehele proces.

Simon Mathijssen (algemeen directeur van MHB) zal de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op donderdag 16 mei a.s. de meest prestigieuze projecten tonen van het oudste familiebedrijf uit de regio en winnaar van de Betuweonderneemtbeter Award 2023!

Samen met Fabian Miceli en Dimitri Horsthuis - Tangelder, onze gastheren namens Gemeente Overbetuwe, kijken wij er enorm naar uit om iedereen bij MHB in Herveld te mogen ontvangen. Deze interessante netwerkochtend mag en wil je zeker niet missen!
8 mei

Business Netwerk Betuwe