De Premium Partners te gast bij Buskens Nijmegen met z’n rijke historie!

spotlight-bnb

De Premium Partners te gast bij Buskens Nijmegen met z’n rijke historie!

Over een kleine 4 weken is het zo ver, dan mogen we met de Premium Partners van Business Netwerk Betuwe ongedwongen genieten van een sensationele Wine & Dine Experience bij Buskens, een moderne en toegankelijke wijnbar in Nijmegen.

De historie van het pand gaat terug naar het begin van de vorige eeuw. Het pand is ontworpen door architect Piet Buskens en in 1910, in opdracht van de Amersfoortse Phoenixbrouwerij, gebouwd en geopend als café Buitenlust. Later heeft hier nog het befaamde café Trianon gezeten. Er huist veel Nijmeegse historie in het rijksmonument. Buskens omarmt deze rijke Nijmeegse historie en geeft er een moderne twist aan, het rijksmonument heeft een prachtige ambiance en zeer stijlvolle inrichting waarbij wijn in alle facetten terugkomt.

Wijn is een beleving. Althans zo zien onze gastheren het. Precies deze visie gaan zij ons laten ervaren. Op maandag 8 april a.s. gaan we met de Premiums genieten van heerlijke gerechtjes en een proeverij aan prachtwijnen. Beter gezegd, een ontdekkingsreis van smaken waarna je nooit meer wijn ‘drinkt’ maar alleen nog ‘beleeft’. Het buskensconcept om te ‘laten beleven’ wordt naadloos doorgetrokken in de keuken. Een goede wijnbar met goed eten!

Samen met onze gastheren Michiel Houkes, Danny van Hal en Mels van Bilderbeek kijken wij uit naar een fantastische avond!
11-3

Business Netwerk Betuwe