De Premium Partner BBQ van 2024! ๐Ÿฅ‚๐Ÿ—๐Ÿฅ—

spotlight-bnb

De Premium Partner BBQ van 2024! ๐Ÿฅ‚๐Ÿ—๐Ÿฅ—

Op donderdag 11 juli a.s. zijn alle Premium Partners van Business Netwerk Betuwe van harte welkom voor een smakelijke Premium Partner BBQ bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp. Samen met gastvrouw Frauke Berentsen, corporate accountmanager bij Fletcher Hotels, ontvangen we de Premiums vanaf 18.30 uur voor een gezellige netwerkavond.

Het rustieke 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp ligt in de groene bossen van Wolfheze, vlakbij Arnhem. Je kunt hier genieten van de natuur, rust en ruimte. Na een heerlijke dag kun je onder het genot van een drankje tot rust komen in de gezellige bar of schuif je aan in het culinaire restaurant van het hotel voor verrukkelijke gerechten en prachtige wijnen. Ga je liever voor stad en cultuur? Dan ben je in korte tijd middenin het bruisende centrum van Arnhem. Dus of je nu een echte natuurliefhebber bent of liever een dagje gaat winkelen, De Buunderkamp is het ideale hotel. Vergaderen in de natuur? Dan ben je hier ook op de juiste plek. Door de unieke ligging en de inspirerende vergadermogelijkheden zal jouw vergadering hier als een succes eindigen!

Wij kijken samen met de Premium Partners enorm uit naar een mooie zomerse avond in de groenrijke omgeving van De Buunderkamp!
24-6

Business Netwerk Betuwe