De Premium Partner BBQ van 2023! ๐Ÿฅ‚๐Ÿ—๐Ÿฅ—

spotlight-bnb

De Premium Partner BBQ van 2023! ๐Ÿฅ‚๐Ÿ—๐Ÿฅ—

Op dinsdag 11 juli a.s. zijn alle Premium Partners van Business Netwerk Betuwe van harte welkom voor een gezellige en smakelijke netwerkavond bij Moeke Nijmegen, dé hotspot van Nijmegen-Noord, prachtig gelegen aan het strand van de Lentse Plas! Bij Moeke geniet je niet alleen van een waanzinnig mooi uitzicht, maar ook van heerlijke lunch- en dinergerechten, een gezellige borrel of BBQ. Kortom, hét grandcafé waar je op ieder moment van de dag welkom bent met familie, vrienden of collega's. Het is een fijne plek waar je elkaar ontmoet, heerlijk ontspant op het mooie terras, een lekker drankje doet aan Moeke's Bar, geniet van Moeke's keuken en een goed gesprek hebt aan één van Moeke's tafels.

Met nog precies 3 weken te gaan, kunnen wij niet wachten om onder het genot van koele drankjes en een lekkere BBQ prettig en informeel met elkaar te netwerken! Samen met gastheer Benjamin van der Boon, bedrijfsleider bij Moeke Nijmegen, ontvangen we de Premiums vanaf 18.30 uur op het summerproof dakterras.

Zou jij naast onze leuke maandbijeenkomsten ook graag deze waardevolle en heerlijke Premium bijeenkomsten willen bijwonen? Neem dan eens een kijkje op onze website en lees alles over de voordelen van het Premium Partnerschap bij Business Netwerk Betuwe. Je mag me te allen tijde mailen, bellen of appen. Voel je van harte welkom om bij onze dynamische club aan te sluiten. Wij kijken uit naar een mooie zomerse avond!

20 juni 2023

Business Netwerk Betuwe