De Premium Partner BBQ van 2022!

spotlight-bnb

De Premium Partner BBQ van 2022!

Op woensdag 13 juli a.s. zijn alle Premium Partners van Business Netwerk Betuwe van harte welkom voor een gezellige en smakelijke netwerkavond bij Postillion Hotel Arnhem, gelegen in een prachtige en bosrijke omgeving nabij Natuurpark De Hoge Veluwe, het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en de Rosendaelsche golfclub. Of het nu voor zakelijke reizigers of voor families is, Postillion Hotel Arnhem biedt altijd een aangenaam verblijf. Het restaurant, een charmante brasserie, de bar en goed uitgeruste, comfortabel ingerichte kamers zorgen ervoor dat de gasten zich optimaal kunnen ontspannen. Met 12 multifunctionele zalen is Postillion Hotel Arnhem ook dé ideale locatie voor een evenement, conferentie, expositie en vergader- of brainstormsessie.
Met nog maar precies 2 weken te gaan, kunnen wij niet wachten om onder het genot van drankjes en een lekkere BBQ informeel met elkaar te netwerken! Gastvrouw Yvonne de Knecht ontvangt de Premiums vanaf 18.30 uur met een glaasje bubbels op het zonnige terras van het hotel.

29 juni 2022

Zou jij naast onze leuke maandbijeenkomsten ook graag deze waardevolle en heerlijke Premium bijeenkomsten willen bijwonen? Neem dan eens verder een kijkje op onze website en lees alles over de voordelen van het Premium Partnerschap bij Business Netwerk Betuwe. Je mag natuurlijk ook te allen tijde mailen, bellen of appen. Voel je van harte welkom om bij onze dynamische club aan te sluiten. Wij kijken in ieder geval uit naar een mooie zomerse avond!

Business Netwerk Betuwe