De juiste persoon op de juiste plek! ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿณ

spotlight-bnb

De juiste persoon op de juiste plek! ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿณ

Wie werkt bij Michelinster Restaurant De Kromme Dissel wordt een stukje van het geheel. Met warmte en toewijding, maar ook met de drang te vernieuwen, werken zij dagelijks samen aan een beleving voor de gast.

Onder de bezielende leiding van Chef-kok Tonny Berentsen wordt er vanuit een klassieke Franse basis, modern gekookt. In teamverband worden de gerechten gezamenlijk gecreëerd en bereid met precisie en gevoel. Liefde, creativiteit en vakbekwaamheid zijn hierin de basisingrediënten. Bij De Kromme Dissel, onderdeel van Fletcher Hotels, werken dan ook de juiste personen op de juiste plek. Tonny wijt het ‘geheim’ van het succes aan de bevlogenheid van het gehele team, de moderne kooktechnieken en het naastgelegen bos als leverancier van al het lekkers!

Hospitality-expert Patrick Kruijs zal op donderdag 18 januari Tonny interviewen en verder ingaan op het geheim van het grote succes van De Kromme Dissel. Samen met gastvrouw Frauke Berentsen ontvangen wij deze ochtend de netwerkers van Business Netwerk Betuwe graag bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Zien we je daar?

Dank aan onze netwerkpartner Lodewijk Koster van Loko Cartoons voor deze grappige cartoon!
15 januari

Business Netwerk Betuwe