De foto's van Summer is in the air! staan online!

spotlight-bnb

De foto's van Summer is in the air! staan online!

Op donderdag 20 juni jl. waren wij met zo'n 90 netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij Moeke Nijmegen, dé hotspot van Nijmegen-Noord gelegen aan het strand van de Lentse Plas.

We ontvingen iedereen, samen met Benjamin van der Boon (bedrijfsleider van Moeke Nijmegen), op het schitterende overdekte dakterras en hebben genoten van het waanzinnig mooie uitzicht over het water en de nabije omgeving. Het was een geweldige setting om in een aangename vakantiesfeer met elkaar te netwerken en op gepaste wijze de zomer in te luiden!

Na het welkomstwoord hebben we, om alvast in de stemming van ons 10-jarig jubileum te komen, een Business Netwerk Betuwe quiz gehouden. De winnaar ontving een heerlijk summerproof cadeau. Het was een leuke en gezellige afsluiter van een fantastisch seizoen!

Dankjewel Dick Vogelzang van HDV-Productions, voor de mooie foto's van deze gezellige en relaxte ochtend! Wij waarderen het enorm dat jij deze maand als gastfotograaf ons evenement op de gevoelige plaat hebt vastgelegd!
27-6 2

Business Netwerk Betuwe