De foto's van 'Kom proeven, genieten en beleven bij Business Netwerk Betuwe! Wine not?🍷' staan online!

spotlight-bnb

De foto's van 'Kom proeven, genieten en beleven bij Business Netwerk Betuwe! Wine not?🍷' staan online!

Op dinsdag 16 mei jl. waren we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, gelegen in de prachtige wijngaard omgeving van wijndorp Groesbeek. Het wijnbouwcentrum is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op biologische wijnbouw, wijnproductie, wijnanalyse, wijnopleidingen, wijnhandel en wijnbeleving. Het leent zich daarbij ook uitstekend voor leuke, sportieve en/of culinaire familie- en bedrijfsuitjes. Dit alles in een professionele omgeving, waar bovendien ruimte wordt geboden aan mensen die, om welke reden dan ook, net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

Gastvrouw Sheila Evers, commercieel manager bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, ontving ons zeer gastvrij op deze bijzonder sfeervolle plek waar alles op het gebied van wijn en wijnbeleving samenkomt. Onder het genot van een kopje koffie/thee met lekkers én een heerlijke wijnproeverij van Groesbeekse wijnen, hebben we laagdrempelig en ontzettend fijn met elkaar kunnen netwerken. Aansluitend was er een interessante rondleiding in de wijngaard en moderne wijnkelder, om inzicht te krijgen in het proces van en rondom de wijnproductie. Fantastisch om te zien!
 
Dank aan Jeroen van Rooijen Photography voor de mooie sfeerbeelden van deze in alle opzichten zeer geslaagde bijeenkomst!

26 mei 2023

Business Netwerk Betuwe