De foto's van Een wereld van aandacht! staan online! ๐Ÿ“ธ

spotlight-bnb

De foto's van Een wereld van aandacht! staan online! ๐Ÿ“ธ

Op donderdag 16 november jl. waren we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij HANOS Internationale Horeca Groothandel in Nijmegen, waar ambacht & gastronomie samenkomen.

Gastheer Sam van den Driesschen en vestigingsdirecteur Maarten Alfrink ontvingen ons in het Grand Café en namen ons mee in de optimale beleving van het gevarieerde topkwaliteit assortiment, met persoonlijke benadering en een groot gevoel voor service. HANOS Nijmegen is dé plek waar je culinaire inspiratie en kennis onder één dak vindt. Na een korte ontdekkingsreis door de bijzonder sfeervol ingerichte groothandel, werden we door de versspecialisten van HANOS weer volledig in stijl en gastvrij ontvangen in het Grand Café en konden we, onder het genot van een glaasje champagne en heerlijke hapjes, open en ongedwongen met elkaar netwerken. Kortom, het was proeven en genieten!

Onze huisfotograaf Marcel De Bont van Marcel de Bont Fotografie maakte voor ons een mooie fotoreportage van deze, in alle opzichten, zeer geslaagde ochtend. Dankjewel Marcel, het ziet er top uit!
22 november 2023

Business Netwerk Betuwe