De foto's van 'De Ondernemer van de toekomst blijft zich een Leven Lang Ontwikkelen' staan online!

spotlight-bnb

De foto's van 'De Ondernemer van de toekomst blijft zich een Leven Lang Ontwikkelen' staan online!

Op 15 december jl. waren we te gast bij ROC Nijmegen, locatie Campusbaan. Onze gastheer Geert Hendriks (Adviseur Leven Lang Ontwikkelen) ontving, samen met zijn collega's, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in Het Restaurant op de ROC Plaza.

19 december 2022

ROC Nijmegen geeft aan circa 10.000 studenten beroepsonderwijs, educatie en na- en bijscholing op mbo-niveau in Nijmegen en Boxmeer, maar is ook dé plek waar je als ondernemer werk maakt van de ontwikkeling van je medewerkers, zodat ze nóg beter worden in wat ze doen. Marina van der Steenstraten (Programmadirecteur Leven Lang Ontwikkelen) heeft de netwerkers na het welkomstwoord van Geert in het kort iets verteld over Move to Match, het nieuwe onderwijsinitiatief van Rijn IJssel en ROC Nijmegen op het gebied van een 'Leven Lang Ontwikkelen'. Na de introductie werden de netwerkers meegenomen voor een kleine rondleiding langs de leerbedrijven. Aansluitend was er in Het Café op de ROC Plaza gelegenheid om onder het genot van koffie, thee of een drankje met lekkers, exclusief gemaakt en geserveerd door de studenten, gezellig in Kerstsfeer met elkaar te netwerken.

Enorme dank aan Johan Swaneveld van Studio Swaneveld voor de fotoreportage van deze super geslaagde ochtend. Top Johan, dat je als gastfotograaf óók dit evenement voor ons weer zo mooi hebt vastgelegd! Klik hier voor de sfeerbeelden.

Business Netwerk Betuwe