De foto's van Community als basis van jouw succes! Taste the culture of Riverland! staan online!

spotlight-bnb

De foto's van Community als basis van jouw succes! Taste the culture of Riverland! staan online!

Op donderdag 19 oktober 2023 waren de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij Riverland Healthcentre in Nijmegen, de grootste industriële gym met verenigingsgevoel! Gastheer Hernany Hernandez, eigenaar en manager van Riverland, ontving ons met zijn enorme enthousiasme en gastvrijheid in de dansfoyer van zijn complete centrum voor sport en gezondheid. 

Het afgelopen jaar is Riverland verhuisd naar een nieuw pand dat 4,5 keer groter is dan de voormalige locatie. Met deze grote stap stond Riverland en haar team voor de uitdaging om de visie en cultuur scherp te stellen, om zo de community en nieuwe aanwas van leden warm op te vangen. Om het team en de organisatie goed te begeleiden in deze grote ontwikkeling, werd Riverland bijgestaan door onze gastspreker Piet, een veelgevraagde spreker en coach. Met zijn vele ervaring in het ontwikkelen van visie en het scherp krijgen van kernwaarden, weet hij ondernemers op de juiste manier te coachen, zodat zij deze kunnen toepassen bij het samenstellen van de strategische doelen binnen hun onderneming. Zijn korte maar zeer inspirerende presentatie werd door iedereen enorm enthousiast ontvangen. Aan het einde van de bijeenkomst heeft Hernany de netwerkers nog meegenomen voor een korte rondleiding om kennis te maken met alle facetten van Riverland. 

Dank aan onze huisfotograaf Marcel de Bont van Marcel de Bont Fotografie voor de mooie foto's van deze, in alle opzichten, zeer geslaagde bijeenkomst!
00

Business Netwerk Betuwe