De foto's van Business Netwerk Betuwe opent de deuren naar succes! staan online!

spotlight-bnb

De foto's van Business Netwerk Betuwe opent de deuren naar succes! staan online!

Op donderdag 16 mei jl. ontvingen wij, samen met Fabian Miceli (accountmanager bedrijven) en Dimitri Horsthuis - Tangelder (wethouder en 1e locoburgemeester) van de Gemeente Overbetuwe, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in het Grand Café van MHB | Dutch Masters of Steel since 1667.

Na het welkomstwoord van Dimitri nam Simon Mathijssen (algemeen directeur MHB) ons in een korte presentatie mee in de prestigieuze projecten en het internationale succes van MHB. Deze winnaar van de Betuweonderneemtbeter Award 2023 maakt de meest esthetische, best presterende en duurzame stalen ramen en deuren ter wereld.

Super trots hebben wij deze ochtend ook voor het eerst, samen met Ben van Delft en Sander Claassen van Your Gin, onze eigen Business Netwerk Betuwe private label gin gepresenteerd. Fabian mocht als gastheer, namens de Gemeente Overbetuwe, een mooie fles in ontvangst nemen.

Na het netwerken was er aansluitend nog een interessante rondleiding door de showroom en het museum van MHB. Al meer dan 350 jaar wordt in Herveld het eeuwenoude ambacht van staalmeesterschap van vader op zoon doorgegeven.

Dankjewel Marcel de Bont, van Marcel de Bont Fotografie, voor de mooie foto's van deze zeer indrukwekkende en gezellige ochtend!
22 mei

Business Netwerk Betuwe