De foto's van 'Business Netwerk Betuwe geeft je vleugels!' staan online! 📸

spotlight-bnb

De foto's van 'Business Netwerk Betuwe geeft je vleugels!' staan online! 📸

Op donderdag 21 december jl. waren we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij Boscafé De Zweef en hebben we het jaar gezellig en 'zweefvol' afgesloten. Omgeven door bos, maar toch met een kilometers ver uitzicht over het zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub, is Boscafé de Zweef een unieke locatie voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of (zakelijk) feestje. Gastheer Julian Bos (bedrijfsleider) en Kylian de Leuw (Party Manager) ontvingen ons warm en hartelijk met heerlijke koffie/thee en patisserie in de sfeervolle stretchtent.

Na het welkomstwoord van Steven Balsem, eigenaar van Boscafé de Zweef, gingen we in 3 groepen mee voor een rondleiding bij de naastgelegen Nijmeegse Aeroclub. Het werd een interessante kennismaking met de fascinerende wereld van het zweefvliegen. Aansluitend was er weer alle gelegenheid om aangenaam te netwerken en het jaar 2023 in een gezellige Kerstsfeer gezamenlijk af te sluiten.

Huisfotograaf Marcel de Bont van Marcel de Bont Fotografie maakte voor ons weer een mooie fotoreportage. Dankjewel Marcel, wij genieten met jouw foto's nog even na van deze geweldige ochtend! 
28 december 2023

Business Netwerk Betuwe