Community als basis van jouw succes! Taste the culture of Riverland!

spotlight-bnb

Community als basis van jouw succes! Taste the culture of Riverland!

Op donderdag 19 oktober 2023 zijn we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij Riverland Healthcentre in Nijmegen, de grootste industriële gym met verenigingsgevoel! Gastheer Hernany Hernandez, eigenaar en manager van Riverland, ontvangt ons met zijn enorme enthousiasme en gastvrijheid in de dansfoyer van zijn complete centrum voor sport en gezondheid. Aan het einde van de bijeenkomst, rond 11:00 uur, is er de gelegenheid om deel te nemen aan een korte rondleiding om kennis te maken met alle facetten van Riverland.

Het afgelopen jaar is Riverland verhuisd naar een nieuw pand dat 4,5 keer groter is dan de voormalige locatie. Met deze grote stap stond Riverland en haar team voor de uitdaging om de visie en cultuur scherp te stellen, om zo de community en nieuwe aanwas van leden warm op te vangen. Om het team en de organisatie goed te begeleiden in deze grote ontwikkeling, is Riverland bijgestaan door onze gastspreker Piet, een veelgevraagde spreker en coach. Met zijn vele ervaring in het ontwikkelen van visie en het scherp krijgen van kernwaarden, weet hij ondernemers op de juiste manier te coachen, zodat zij deze kunnen toepassen bij het samenstellen van de strategische doelen binnen hun onderneming.

Kom je ook op donderdag 19 oktober netwerken? Ontdek hoe mooie samenwerkingen de bouwstenen kunnen zijn van jouw grote succes! Wie sluit er bij ons aan en mogen wij dan verwelkomen?
5 oktober 2023

Business Netwerk Betuwe