COMING SOON! ๐ŸŽฌ

spotlight-bnb

COMING SOON! ๐ŸŽฌ

Donderdag 18 april a.s. neemt ondernemer Daanoe - Daan Oude Elferink ons in zijn presentatie mee op reis naar de wereld achter de bordjes 'verboden toegang' en achter dichtgetimmerde ramen en deuren. Zijn spannende trailers spatten deze ochtend van het grote filmdoek af.

De prachtige wereld van verboden, verlaten en vervallen zoals Daan die ziet. Hij reist de hele wereld over, op zoek naar de mooiste verlaten panden, klimt over daken en kruipt door riolen om binnen te komen. Het zijn niet zo maar leegstaande panden, maar prachtige kastelen, landhuizen en nog volledig ingerichte villa's waar het familie-fotoalbum met een dikke laag stof in de kast staat. Herinneringen van wat het ooit was...... Binnen maakt Daan foto's van de schoonheid van het verval en deze worden als kunstwerken over de hele wereld via galeries en kunstbeurzen verkocht. Zijn passie en lef laten zien dat niets te gek is zolang je het allemaal vanuit 'your own point of VUE' onderneemt. Ondernemen is kansen grijpen en je ambities nastreven.

Deze bijeenkomst bij Vue Arnhem belooft een dynamische netwerkochtend te worden. Wij kijken ernaar uit om samen met onze gastheren Marcello Grosso en Remco Singeling de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te verrassen, te verwonderen en een prachtig zakelijk platform te bieden om persoonlijk en succesvol te netwerken.

Travel back in time and explore the beauty of decay. Tot donderdag bij Vue Cinemas NL in Arnhem!
15-4 2

Business Netwerk Betuwe