Business storytelling op 18 november bij Business Netwerk Betuwe!

spotlight-bnb

Business storytelling op 18 november bij Business Netwerk Betuwe!

Onze gastspreker Stefan Renkema MSc is naast hoofddocent Sales & Marketing bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) ook auteur van diverse salesboeken, waaronder 'Handboek commerciële vaardigheden'. In dit handboek worden alle vaardigheden behandeld die je als moderne verkoper nodig hebt: commercieel telefoneren, adviseren, presenteren en onderhandelen, maar ook nieuwe vaardigheden zoals social selling, storytelling, netwerken en creatieve technieken. Het helpen ontwikkelen van commercieel talent vindt Stefan prachtig. Dagelijks werkt hij bij de HAN met talentvolle studenten, jonge mensen met een passie voor commercie die hun ontwikkeling serieus nemen. Op 18 november a.s. neemt Stefan ons mee in de kunst van 'business storytelling'. Hij laat zien hoe verhalen werken in het brein en geeft concrete tips waarmee je in je zakelijke gesprekken meteen aan de slag kunt.

9 november 2021


Mensen zijn verhalenvertellers. Van jongs af aan leren we vooral door te luisteren naar de verhalen van anderen. Je weet vast nog wel wat jouw favoriete boek of film was toen je klein was. Verhalen geven grip, brengen mensen samen en helpen ons bij het nemen van beslissingen. Maar, als verhalen dan zo goed werken....hoe kunnen we ze dan gebruiken in een zakelijke setting? Hoe 'verpak' je jouw pitch in een verhaal zodat klanten zich een week later jouw pitch nog kunnen herinneren?

Het belooft weer een zeer interessante netwerkochtend te worden! Succesvol netwerken, kennis delen en - vergaren onder het genot van een, door onze premium partner Kies·Menu aangeboden, heerlijke ontbijtproeverij bij brasserie 'Kies·Menu Proeflokaal' in het ondernemerscentrum 'Poort van Nijmegen' op Kerkenbos 1037! Ben jij er ook bij?

Business Netwerk Betuwe