Business Netwerk Betuwe stelt weer graag een nieuw aangesloten Premium Partner voor!

spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe stelt weer graag een nieuw aangesloten Premium Partner voor!

Een warm en hartelijk welkom voor Anouk van Laarhoven, eigenaar van Coach Connect B.V.! Het team van Coach Connect, bestaande uit 8 coaches, helpt mensen met een ziekte of afstand tot de arbeidsmarkt door middel van coaching. Of het nu gaat om ambulante begeleiding, een geschikte werkplek vinden of om fit coaching. Door op een frisse manier naar begeleiding te kijken, laagdrempelig en toegankelijk te blijven, helpt Coach Connect je om samen een stap vooruit te zetten.

De coaches zetten zich in voor iedereen die een passende plek in de maatschappij zoekt. Hun aanpak is eigenzinnig en persoonlijk. Ze geloven in echte verbinding en helpen je om weer in verbinding te staan met jezelf, je omgeving en je werk. Bij Coach Connect draait alles om het bereiken van je eigen doelen. Ze zijn er om te laten zien dat 'Iedereen mee kan doen!'

Geweldig Anouk, jouw doel is om mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen, gericht op daadkracht, vertrouwen en altijd denkend in kansen en mogelijkheden. Het maken van echte verbindingen en het creëren van betekenisvolle samenwerkingen dat matcht perfect met onze passie en werkwijze! Wij kijken ernaar uit om je vanavond te mogen ontvangen op de Premium Partner Avond bij ByWillem in Huissen en stellen je dan graag persoonlijk aan iedereen voor!
10 januari

Business Netwerk Betuwe