Business Netwerk Betuwe stelt graag haar nieuwe Partner voor!

spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe stelt graag haar nieuwe Partner voor!

Een warm welkom voor Gaiane Abrahamian van Hart voor burn-out, een stress en burn-out praktijk met een unieke begeleiding voor duurzaam herstel.

Waarom kiezen voor Hart voor burn-out?

Iedereen is uniek en heeft recht op een unieke begeleiding. Hart voor burn-out biedt maatwerk en een zorgvuldig traject, waarbij een totaal ontregeld systeem grondig wordt aangepakt met als doel duurzame inzetbaarheid op alle gebieden van het leven.

Binnen de brede aanpak van de HART-methode is er aandacht voor zowel fysieke als mentaal-emotionele gesteldheid. Alles staat immers met elkaar in verbinding. Ervaringen, overtuigingen, leefstijl; alles heeft invloed op een ieders gezondheid en welzijn. HART staat voor Herkennen, Accepteren, Reactiveren en Transformeren. Dankzij de HART-methode word je fysiek en mentaal-emotioneel weer vitaal, sterk en veerkrachtig. Je krijgt beter inzicht in de balans tussen inspanning en ontspanning, tussen zakelijk en privé.

Leuk Gaiane, dat je na je eerste kennismaking met onze club van fijne ondernemers ervoor hebt gekozen om ook aan te sluiten als Partner. Wij ontvangen jou graag warm en HARTelijk op onze netwerkbijeenkomsten en stellen je dan persoonlijk aan iedereen voor! Tot donderdag 15 juni a.s., we kijken uit naar een fijne samenwerking!

19  mei 2023

Business Netwerk Betuwe