Business Netwerk Betuwe stelt graag haar nieuwe Partner voor!

spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe stelt graag haar nieuwe Partner voor!

Een warm en hartelijk welkom voor Hamza Baqdounes, een veelzijdige fotograaf, geboren in Damascus en opgegroeid in Koeweit. Na zijn studie 'Interieur design' aan de universiteit op het eiland Cyprus is Hamza sinds 2016 met zijn familie woonachtig in Nederland.
Hamza bezit de eigenschappen die een goede fotograaf moet hebben. Hij improviseert, herkent spontane momenten en kan goed werken met licht. Ook het nabewerken van foto's behoort tot zijn taken, waardoor zijn werk zelfs na het nemen van de foto nog niet is afgelopen. Hij is gespecialiseerd in fotografie van o.a. bruiloften, (zakelijke) evenementen, producten, baby's, natuur, vastgoed en interieur. Iedere fotoshoot vraagt om een andere manier van fotograferen en vaak óók om een ander type camera. Bij bruidsfotografie, of trouwfotografie, bestaat de hele dag uit belangrijke momenten die in enkele seconden voorbij kunnen gaan. Bij het fotograferen van dat specifieke moment en die ene spontane emotie is het ontzettend belangrijk om de momenten te herkennen en goed vast te leggen.

11 mei 2022

Tijdens de bijeenkomst van Business Netwerk Betuwe in april jl. heeft Hamza ons verrast met zijn kennis van zaken en passie voor fotografie. Leuk Hamza, dat jij zo spontaan en enthousiast je entree bij onze club hebt gemaakt. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en zien je graag weer op 19 mei a.s. bij de gemeente Overbetuwe in Elst!

Business Netwerk Betuwe