Business Netwerk Betuwe stelt graag een nieuwe Premium Partner voor!

spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe stelt graag een nieuwe Premium Partner voor!

Een hartelijk welkom voor Raoul JJ Oliemuller van Mantab One!

Terwijl bedrijven zich blijven ontwikkelen, is technologie een integraal onderdeel van hun succes geworden. Daarom is het hebben van een betrouwbaar, efficiënt en getalenteerd softwareontwikkelingsteam essentieel voor het behouden van een concurrentievoordeel.

Als medeoprichter en CEO van Mantab One is Raoul gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige oplossingen voor extern personeel om bedrijven te laten floreren. De passie van Mantab One ligt in het koppelen van bedrijven aan eersteklas remote talent. Ze gaan niet alleen over personeel; ze willen bedrijven in staat stellen nieuwe hoogtes te bereiken. Hun specialiteit? Het leveren van remote ontwikkelaars, specialisten en experts die bedreven zijn in een breed scala aan technologieën en frameworks. Ze zijn trots op flexibiliteit, kosteneffectiviteit en een scherp gevoel voor industriële verschuivingen. Dus als je je bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen met ongeëvenaarde remote expertise, neem dan zeker contact op met Raoul om grootse dingen te realiseren.

Wat leuk Raoul, dat wij jou in deze hoedanigheid na zo'n lange tijd weer bij onze club mogen verwelkomen! 'Op afstand' is de connectie altijd gebleven en mogen wij nu uitkijken naar een mooie nieuwe samenwerking! Wij stellen jou graag op 21 september a.s. persoonlijk aan iedereen voor!

31 augustus 2023

Business Netwerk Betuwe