Business Netwerk Betuwe stelt graag een nieuwe Partner voor!

spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe stelt graag een nieuwe Partner voor!

Een warm welkom voor Stan Raaijmakers van Facility Spot, dé digitale assistent voor alle bedrijfsprocessen van jouw organisatie.

Facility Spot helpt organisaties bij het specificeren van de juiste inkoopbehoefte en het selecteren van de juiste leverancier. Door het combineren van kennis en data kunnen zij de beste inkoopbehoefte adviseren voor jouw organisatie. Hierdoor bespaar jij tijd en koop je diensten in die aansluiten op jouw behoefte.

Stan, de drijvende kracht achter Facility Spot, zet zich in om organisaties te helpen hun processen te optimaliseren en zo hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Stan gelooft dat technologie daarbij kan helpen en ziet Facility Spot als de ideale manier om slimme technologie en goede contracten samen te brengen en zo organisaties te helpen bij het realiseren van hun doelen.

Wat leuk Stan, dat je na het evenement van Business Netwerk Betuwe in de Koepelgevangenis Arnhem zo enthousiast bij ons bent aangesloten. Ons doel is om netwerkers met elkaar te verbinden en te helpen bij het realiseren van mooie samenwerkingen. Wij kijken er met veel vertrouwen naar uit om jou bij onze club als Partner te mogen ontvangen en stellen je graag op 21 maart persoonlijk aan iedereen voor, tot dan!
29-2

Business Netwerk Betuwe