Business Netwerk Betuwe start 2023 swingend bij Doornroosje!

spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe start 2023 swingend bij Doornroosje!

Op 19 januari a.s. zijn we te gast bij Doornroosje, al ruim 50 jaar hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Van pop, rock en hiphop tot techno, metal en jazz: voor liveshows ben je bij Doornroosje aan het goede adres. Onze gastheer Toine Tax (Directeur Doornroosje) ontvangt de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in het Café van Doornroosje.

10 januari 2023

Sinds de oprichting in 1968 is Doornroosje uitgegroeid tot een modern poppodium en het epicentrum voor muziek in Nijmegen. Met een grenzeloze liefde voor muziek werkt het team elke dag om artiesten en publiek samen te brengen. Met een kleine maar krachtige vaste kern en een grote club enthousiaste medewerkers en vrijwilligers organiseren ze in totaal bijna 500 activiteiten per jaar, waar meer dan 500.000 muziekliefhebbers van kunnen genieten. Net als de popmuziek zelf is Doornroosje constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Kwaliteit, professionaliteit en respect staan dan ook hoog in het vaandel. Bovendien is er veel aandacht voor de talentontwikkeling van de muzikanten van de toekomst.

Na de ontvangst in het Café van Doornroosje krijgen de netwerkers een kijkje achter de schermen bij één van de bekendste en oudste poppodia van Nederland om te ervaren hoe de magie van een goede livebeleving gerealiseerd wordt. Aansluitend komen we weer bij elkaar in het Café en is er gelegenheid om ongedwongen en gezellig met elkaar te netwerken.

'Het leven mooier maken met livemuziek, daar gaan we voor. We Do Music!'

Wie sluit er bij ons aan en mogen wij 19 januari a.s. bij Business Netwerk Betuwe verwelkomen?

Business Netwerk Betuwe