Business Netwerk Betuwe opent de deuren naar succes!

spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe opent de deuren naar succes!

Op donderdag 16 mei a.s. zijn we, in samenwerking met onze gastheer Gemeente Overbetuwe op bezoek bij MHB | Dutch Masters of Steel since 1667 in Herveld. Al meer dan 350 jaar wordt het eeuwenoude ambacht van staalmeesterschap van vader op zoon doorgegeven. MHB maakt de meest esthetische, best presterende en duurzame stalen ramen en deuren ter wereld.

Fabian Miceli (accountmanager bedrijven) en Dimitri Horsthuis - Tangelder (wethouder en 1e locoburgemeester) van de Gemeente Overbetuwe ontvangen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe met gepaste trots in het Grand Café van het oudste familiebedrijf uit de regio en tevens winnaar van de Betuweonderneemtbeter Award 2023 in de categorie Industrie & Bouw.

Na het welkomstwoord van Dimitri zal Simon Mathijssen (algemeen directeur MHB) ons in een korte presentatie meenemen in de prestigieuze projecten en het internationale succes van MHB. Om 11:00 uur is er nog de mogelijkheid om eventueel deel te nemen aan een rondleiding door de showroom en het museum.

Je bent dus op donderdag 16 mei van harte welkom om aangenaam en succesvol te komen netwerken bij MHB in Herveld. Wie sluit er bij ons aan en mogen wij verwelkomen?
6 mei

Business Netwerk Betuwe