Business Netwerk Betuwe heeft er een nieuwe Partner bij!

spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe heeft er een nieuwe Partner bij!

Een hartelijk welkom voor Ken Stoffels fotografie, een culinaire lifestyle fotograaf die met zijn liefde voor food, fotografie en schrijven smakelijke verhalen vertelt over eten en over mensen die gepassioneerd met eten werken. Door eten verbinden we ons met andere mensen, andere landen en andere culturen. Als culinaire lifestyle fotograaf laat Ken deze verbinding zien met zijn foto’s. Door het volgen van een opleiding food journalistiek kan hij ook beter schrijven over eten en betere food gerelateerde content maken.

In Nederland worden grote stappen gezet wat food innovatie betreft. Als Belg die nu in het mooie en vooruitstrevende Nederland woont, leert Ken graag bij over al deze innovaties en legt deze met plezier op beeld vast. Zijn voorliefde voor echtheid en robuustheid in het uiterlijk van food zie je terug in zijn foto’s. Hij vindt dat eten écht moet zijn, gemaakt van échte ingrediënten door échte mensen. Belangrijke kernwoorden die hij toepast tijdens het maken van foto’s zijn: ‘BELEVING‘, ‘AUTHENTICITEIT‘ en ‘AMBACHT‘!

Als fotograaf vindt hij het belangrijk om zorg te dragen voor onze planeet. Daarom werkt hij graag samen met mensen in de foodbranche die met hun producten en diensten bijdragen aan een duurzamere samenleving. Zo lokaal mogelijk geproduceerd, op ambachtelijke wijze gemaakt, op kleine schaal, nieuwe smaakervaringen, culinaire indrukken om te onthouden, zijn enkele voorbeelden van instellingen waar hij waarde aan hecht.

Ken, voel je welkom en thuis bij onze club met échte gepassioneerde mensen, waar we iedere maand op een nieuwe gastlocatie weer een mooie beleving bieden aan de netwerkers. We stellen je graag op onze volgende bijeenkomst bij het Nederlands Wijnbouwcentrum persoonlijk aan iedereen voor. Een plek waar alles draait om wijnbeleving en bij uitstek geschikt is voor een inspirerende ochtend. Tot dinsdag 16 mei!

3 mei 2023

Business Netwerk Betuwe