Business Netwerk Betuwe geeft je vleugels!

spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe geeft je vleugels!

Op donderdag 21 december 2023 is Business Netwerk Betuwe te gast bij Boscafé De Zweef en gaan we samen het jaar 'zweefvol' afsluiten!

Omgeven door bos, maar toch met een kilometers ver uitzicht over het zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub, is Boscafé de Zweef een unieke locatie voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of (zakelijk) feestje. Gastheer Julian Bos, bedrijfsleider bij Boscafé de Zweef, ontvangt ons deze ochtend in de warme en sfeervolle stretchtent.

We gaan kennismaken met een bijzondere omgeving waar twee passies samenkomen tot één geheel en worden meegenomen in de fascinerende wereld van het zweefvliegen. Tijdens een interessante rondleiding in het nieuwe clubgebouw van de Nijmeegse Aeroclub bieden Joost Rutten en Pierre Lauran ons een leuk kijkje achter de schermen.

Je bent dus op donderdag 21 december van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en het jaar gezellig in Kerstsfeer samen met ons af te sluiten. Wie sluit er bij ons aan en mogen wij dan verwelkomen?
7 december 2023

Business Netwerk Betuwe