BTC Direct brengt de wereld van Bitcoin dichtbij!

spotlight-bnb

BTC Direct brengt de wereld van Bitcoin dichtbij!

Op 15 september a.s. van 09:00 - 11:00 uur ontvangen we samen met Michiel Brunet de Rochebrune, accountmanager Private Trading bij BTC Direct, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe bij BRASS. Nijmegen. BTC Direct is één van de bekendste en grootste cryptocurrency bedrijven van Europa en dé autoriteit op het gebied van Bitcoin en Blockchain.

12 september 2022

Bitcoin kopen was niet altijd makkelijk. In de beginjaren kocht je je eerste crypto's bij een internationale beurs, via een bankoverschrijving. Een erg ingewikkeld proces: het duurde soms wel weken voordat je eindelijk je eerste coins had. Met de gedachte 'Dat moet anders!' begonnen Mike Hutting, Davy Stevens en Mark Bakker in 2013 met BTC Direct. Thuis in Nijmegen en met de laptop op schoot, maar met ongeremd enthousiasme. Er is veel veranderd in al die jaren. Toch blijft hun missie hetzelfde: cryptocurrency voor iedereen veilig en toegankelijk maken. Want Bitcoin is voor velen een wereld ver weg, maar BTC Direct brengt die wereld dichtbij. Gewoon in je eigen taal, en hulp wanneer jij dat nodig hebt.

Gastspreker Patrick van der Meijde, oprichter van BitKassa en voorzitter van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland, legt ons 15 september uit wat Bitcoin voor hem uniek maakt en waarom het volgens hem veel meer is dan een middel om mee te speculeren.

Tijdens een interactieve presentatie zal er een demonstratie plaatsvinden van hoe eenvoudig een Bitcoin betaling in de praktijk werkt. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan!

Business Netwerk Betuwe