Bijzondere prestatie! ⭐

spotlight-bnb

Bijzondere prestatie! ⭐

Als hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer ontvangen wij bij Business Netwerk Betuwe graag gasten met een successtory.

Al 52 jaar op rij één Michelinster mogen dragen is zeer uniek. Niet eerder slaagde een Nederlands restaurant erin om zoveel aaneengesloten jaren drager te mogen zijn van één Michelinster. Restaurant De Kromme Dissel, onderdeel van Fletcher Hotels, is een stukje Nederlandse culinaire geschiedenis. Hier prijkt namelijk al onafgebroken sinds 1971 een Michelinster

De ervaren Chef-kok Tonny Berentsen is niet stil blijven staan. Hij is een klassieke chef, maar hij durft zijn creatieve kant te tonen. Zo pikte hij tijdens zijn reizen door Azië inspiratie op. Het stimuleert de moderne ideeën die hij op het bord brengt. Tonny zet de rijke geschiedenis van De Kromme Dissel voort met zijn eigen keuken. Deze vaste waarde blijft zichzelf heruitvinden, tot tevredenheid van elke fijnproever!

Hospitality-expert Patrick Kruijs zal ons op 18 januari a.s. door middel van een interview met Chef-kok Tonny Berentsen alles te weten laten komen over zijn innoverende carrière en hoe je succes kan behouden als bedrijf. Samen met gastvrouw Frauke Berentsen ontvangen wij deze ochtend de netwerkers graag bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Dit wil en mag je niet missen!
9 januari

Business Netwerk Betuwe