Benvenuto Viva la Casa bij Business Netwerk Betuwe!

spotlight-bnb

Benvenuto Viva la Casa bij Business Netwerk Betuwe!

Een warm welkom voor onze nieuwe Partner Anne Klein Severt van VIVA LA CASA, Interieurontwerper en kleinschalig agentschap gespecialiseerd in het verhuren van vakantiehuizen en luxe appartementen in het Zuiden van Le Marche in Italië.

Overweeg je een huis te kopen of te gaan verbouwen in Nederland of Italië? En heb je hulp nodig bij de verbouwing of indeling en inrichting van je appartement of woning? Graag helpt Viva la Casa hierbij! Door de jarenlange ervaring in het ontwerpen van interieurs en begeleiden van verbouwingen, in zowel Nederland als Italië, kunnen zij je helpen om tot een goed en evenwichtig ontwerp te komen waarbij ze ook buiten de lijntjes denken. Van interieurontwerp tot bouwbegeleiding. Viva la Casa begeleidt je tijdens het hele traject, van de coördinatie tot het ontwerp en uitvoering van het project. Het doel is om comfortabele huizen te maken, die voldoen aan de eisen van deze tijd. Rust, ruimte en duidelijke lijnen zijn voor Viva la Casa de basis van ieder ontwerp, waarbij ze graag out of the box denken om op deze manier tot spannende ontwerpen te komen die jij als klant zelf nooit had kunnen verzinnen.

Wil je graag lekker op vakantie in een stukje super mooi nog authentiek Italië? Kom dan naar het schitterende Zuiden van Le Marche in Italië! Een heerlijke vakantie begint met een fijne uitvalsbasis. Daarom heeft Viva la Casa de mooiste vakantiehuizen en appartementen voor jou geselecteerd. Zij richten zich daarbij alleen op het zuidelijke deel van de regio Le Marche, aangezien ze dit gebied heel goed kennen. Zo kunnen zij jou goed adviseren, niet alleen over de gewenste accommodatie maar óók over wat je in de omgeving eigenlijk niet mag missen. Zij geven je dan ook graag nét dat beetje extra service, betrouwbaar advies en persoonlijk contact om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen in het mooie Zuiden van Le Marche!

Che bello Anne, dat je voor Business Netwerk Betuwe hebt gekozen, hét business netwerk voor de succesvolle én stijlvolle ondernemer. Wij introduceren jou graag bij onze netwerkers op onze eerstvolgende bijeenkomst van 22 februari a.s. in de Koepelgevangenis Arnhem. Tot dan, Ciao!
8-2-2024

Business Netwerk Betuwe