Ben jij erbij?

spotlight-bnb

Ben jij erbij?

Op donderdag 16 mei 2024 zijn we, in samenwerking met onze gastheer Gemeente Overbetuwe, op bezoek bij MHB | Dutch Masters of Steel since 1667 en trotse winnaar van de Betuweonderneemtbeter Award 2023 in de categorie Industrie & Bouw.

De Gemeente Overbetuwe telt ruim 48.000 inwoners, verdeeld over 11 dorpskernen. Het ligt in het hart van de regio Arnhem en Nijmegen. De gemeente biedt rust, ruimte, bedrijvigheid en alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Dit maakt Overbetuwe een aantrekkelijke gemeente om te wonen, te werken én te ondernemen. Een snelle en directe dienstverlening begint bij het juiste aanspreekpunt. Fabian Miceli (accountmanager bedrijven) is hét centrale aanspreekpunt voor ondernemers.

Samen met Fabian en Dimitri Horsthuis - Tangelder (wethouder en 1e locoburgemeester) van de Gemeente Overbetuwe ontvangen wij de netwerkers a.s. donderdag graag in het mooie Grand Café van MHB in Herveld voor een kennismaking met dit oudste familiebedrijf uit de regio. Na het welkomstwoord van Dimitri zal Simon Mathijssen (algemeen directeur en de 12e generatie van MHB) een korte gastpresentatie geven over honderden jaren staalmeesterschap en high-end projecten over de hele wereld. Om 11:00 uur is er nog de mogelijkheid om eventueel deel te nemen aan een rondleiding door de showroom en het museum.

Business Netwerk Betuwe is hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer!
13 mei

Business Netwerk Betuwe