Ben jij de leider van nu? Begin met inzicht in jezelf!

spotlight-bnb

Ben jij de leider van nu? Begin met inzicht in jezelf!

Op 16 februari a.s. zijn we te gast bij onze Premium Partner Postillion Hotels Arnhem, gelegen in een prachtige en bosrijke omgeving nabij Natuurpark De Hoge Veluwe, het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en de Rosendaelsche golfclub. Met haar gastvrijheid en enthousiasme ontvangt Yvonne de Knecht (accountmanager bij Postillion) de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de gezellige bar van het hotel.

Voor de presentatie verplaatsen we ons naar de congreszaal en neemt gastspreker Conchita Wormer (Bureau voor Zakelijk Zelfvertrouwen), leiderschapstrainer en coach uit Nijmegen, ons deze ochtend mee in leiderschap en voorkeursgedrag van jou als ondernemer. Conchita maakt de brug van leiderschap naar jou. In haar interactieve gastpresentatie zal ze ons direct wat tips meegeven. Aansluitend is er in de bar van het hotel weer gelegenheid om ongedwongen en gezellig met elkaar te netwerken.

Je bent dus op donderdag 16 februari van harte welkom bij Postillion Hotel Arnhem. Wie sluit er bij ons aan en mogen we dan verwelkomen?

2 februari 2023

 

Business Netwerk Betuwe