Be yourself @Riverland Healthcentre!

spotlight-bnb

Be yourself @Riverland Healthcentre!

En bij Business Netwerk Betuwe! Wij ontvangen je graag op 19 oktober a.s. bij Hernany Hernandez, gastheer en eigenaar van Riverland Healthcentre te Nijmegen. Zien we je daar?

Riverland is niet zomaar een sportschool, dat zie en voel je meteen als je binnenloopt. De grote hallen van de oude fabriek in de Biezen, waarin de gym is gevestigd, ademen sfeer en historie. In een retro-omgeving, in industriële stijl, werk je vol inspiratie aan jezelf. Het gevoel bij Riverland is heel anders dan bij een normale sportschool. Dankzij de persoonlijke begeleiding en de kleine groepjes heb je hier makkelijker contact met gelijkgestemden. Dat zorgt voor een verenigingsgevoel en kan zelfs tot hechte vriendschappen leiden.

Bij Riverland vind je een grote zaal met een oppervlakte van 800 m². Daarin staan fitnessapparaten voor alle spiergroepen van het gerespecteerde merk Technogym. Ook bieden ze allerlei dumbbells, kettlebells, elastieken en andere accessoires voor warming-up, krachttraining, strekken en cooling-down.

Met andere woorden: in deze sportschool vind je alles wat je maar nodig hebt om jouw sportieve doelen te bereiken. Je kan er fitnessen, er is een health team (fysio en sportdiëtist) en ze hebben een ruim aanbod aan groepslessen (o.a. yoga, zumba, kickboksen, breakdance en spartan workout). Op verschillende locaties in Nijmegen geven ze ook bootcamps, lekker in de buitenlucht. Hoe dan ook, het enthousiasme van de leden en de inzet van de medewerkers zorgen voor een gezellige, ongedwongen sfeer.

Taste the culture of Riverland Healthcentre! En kom netwerken bij Business Netwerk Betuwe, tot de 19e!
16 oktober 2023

Business Netwerk Betuwe