WiFi4all

WiFi4all

Ik stel me graag aan je voor: Mijn naam is Robert van Kempen (42) en ik heb 17 jaar geleden het bedrijf WiFi4all opgezet. Woonachtig in Bemmel en vader van een dochter en bonus papa van twee jongens, weet ik dat voor groot en klein een slechtwerkende WiFi verbinding dezelfde ergernis opwekt als een computer die niet meer werkt.

Een team van IT experts. Mobiel zijn en draadloos werken zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het WiFi4all team bestaat uit IT experts die zich met passie inzetten om indoor- en outdoor internet verbindingen tot stand te brengen. Ook daar waar men denkt dat een internetverbinding niet mogelijk is.

Ons eigen netwerk voor snel draadloos internet ligt in de regio Arnhem/Nijmegen/Tiel, maar ook buiten deze regio leveren wij internet. Draadloos internet is het alternatief voor een dure glasvezelverbinding. Voor bedrijven zoals campings, tennisverenigingen en jachthavens in de buitengebieden is draadloos internet DE oplossing om hun klanten WiFi aan te bieden.

Indoor- en outdoor netwerken. We zijn niet alleen in buitengebieden actief, maar ook in kantoorpanden. Het WiFi-netwerk ligt er, maar toch is er een trage verbinding in het gebouw zelf. Met de komst van flexplekken en het werken op verschillende devices is draadloos werken de standaard. Met dezelfde veiligheid als bekabeld internet leveren wij ook indoor, snelle, werkende en betrouwbare WiFi verbindingen.

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar de beste oplossing. Van een ondernemer die bierviltjes maakt, tot offshore booreilanden. Ik vind het leuk dat het klantenbestand zo divers is. Het maakt niet uit wat voor bedrijf het is, iedereen heeft graag een goed werkende Internetverbinding en draadloos netwerk. WiFi4ALL helpt ze daar graag bij.

Spreek me aan of bel me op! Wil je meer weten over de diensten van WiFi4ALL en wil je een keer nader kennismaken. Bel me op en spreek me aan op een bijeenkomst. Op de website www.wifi4all.nl kun je meer lezen over de diensten die we leveren.

Waarom kabels als het ook draadloos kan? WiFi4ALL verbindt altijd. Overal, verder, sneller. Hartelijk groet, Robert