Verbroeder Teamtrainingen

Verbroeder Teamtrainingen

Wij – Remco, Edwin, Lenny en Laura – zijn Verbroeder Teamtrainingen. Ons team bestaat uit twee bevlogen broers met jarenlange ervaring en kennis in het coachen en begeleiden van specialistische militaire teams. Wij worden achter de schermen versterkt door twee dames. Lenny maakt met haar onderwijsachtergrond de vertaalslag naar de ‘burgermaatschappij’ en Laura is onze specialist op het gebied van content, marketing en communicatie. We zijn een grensverleggende, innovatieve en energieke onderneming.

Vanuit het specialistische militaire werkveld, weten wij als geen ander dat het resultaat van het team bepaalt of je wint of verliest. Ondanks dat technologie, efficiency en effectiviteit steeds belangrijker worden, blijft dit in de kern allemaal mensenwerk: mensen die samenwerken in een team. Ons doel is daarom simpel: teams verder helpen in hun groei en ze slagvaardiger maken in hun eigen concurrerende markt.
In onze teamtrainingen, teambuilding en coaching plaatsen wij teams in uitdagende situaties, waarbij primair gedrag wordt blootgelegd en ontwikkeling in gang wordt gezet. Wij geloven in ervaringsgericht leren, oftewel ‘niet lullen, maar poetsen!’, waarbij alleen toegepaste kennis van waarde is.


Met onze trainingen en coaching voorzien we een team van een ‘can-do’-mentaliteit en verbroederen we de verschillende individuen in het team waardoor deze tot ongekende hoogte komt. Om dit te kunnen garanderen werken we regelmatig samen met specialistische professionals.

We ontmoeten graag jullie team!

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!