Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost (TCO)

Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost (TCO)

Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost (TCO) is in 2003 opgericht op initiatief van de internist-infectiologen van ziekenhuis Rijnstate.

Bij TCO werken artsen en (reizigers)verpleegkundigen met veel ervaring op het gebied van (tropische) infectieziekten en het voorlichten en vaccineren van reizigers, medewerkers en patiënten. Wij zijn een erkend Gele Koorts vaccinatiecentrum en zijn aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. U kunt bij ons terecht voor reisadvies en (reis)vaccinaties op maat, maar ook voor verschillende soorten bloedonderzoeken, tuberculosetesten en keuringen zoals medische keuringen of duikkeuringen. We verzorgen ook voor veel bedrijven, gemeentes en instellingen bedrijfsvaccinaties zoals hepatitis B en griepvaccinaties. We zijn gevestigd in het ziekenhuis Rijnstate in Arnhem en Elst.

Manager TCO: 

Ik ben al sinds 2007 werkzaam bij Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost. In de afgelopen jaren heb ik naast reizigersadvisering veel gedaan op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en projecten binnen het Rijnstate ziekenhuis (o.a. COVID vaccinaties). 

Ik werk momenteel fulltime als manager en daarbij val ik bij drukte in als reizigersverpleegkundige. Ik hou van uitdaging en afwisseling. Geen dag is hetzelfde binnen de Travel Clinic vanwege de diversiteit in taken en diensten. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor het aansturen van het team, HR, financiële afdeling, acquisitie, contacten met bedrijven, gemeentes, leveranciers en artsen.

We hebben een enthousiast en gepassioneerd team van 16 medewerkers. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedere klant gezond op reis gaat en gezond weer terugkomt. Daarnaast begeleiden we bedrijven en instellingen om ervoor te zorgen dat hun medewerkers beschermd aan het werk zijn op het gebied van infectieziekten.  

Als persoon ben ik sportief en een gezelligheidsmens. Het lijkt me inspirerend om de leden van Business Netwerk Betuwe te leren kennen en mijn netwerk verder uit te breiden.