UWV & WSP

UWV & WSP

Het WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland en UWV zijn dé sparringpartner voor ondernemers
Als ondernemer kom je genoeg uitdagingen op de arbeidsmarkt tegen: bijvoorbeeld bij de vraag naar- en het aanbod van personeel maar ook uitdagingen op het gebied van veranderende wet- & regelgeving of personeelsvraagstukken. Alle veranderingen en ontwikkelingen bijhouden en hier adequaat op  anticiperen vergt een heleboel kennis, tijd en energie. Zaken die je als ondernemer eigenlijk niet altijd in huis hebt. Klopt daarom aan bij het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Gelderland dat wij als UWV samen met de gemeente vormen. Als WSP werken we samen met onderwijsinstellingen, kenniscentra en andere partijen. Daardoor hebben wij bij UWV alle kennis en dienstverlening in huis om jou vanuit het WSP –kosteloos- te helpen. 

Informatie en advies over personeels- en arbeidsmarktvraagstukken
Wij adviseren en informeren je over bijvoorbeeld wet- & regelgeving, subsidiemogelijkheden, werkgeversvoorzieningen, arbeidsmarktinformatie en (om)scholingsmogelijkheden. Ook geven we je inzicht in kansen en knelpunten in de regio of helpen we je met oplossingen voor knelpunten in personele bezetting. Het advies dat we geven is altijd persoonlijk én kosteloos. En doordat iedere adviseur gespecialiseerd is in een specifieke sector, krijg je altijd informatie en advies waar je echt wat aan hebt.

We brengen werkzoekenden en werkgevers bij elkaar
Naast advies en informatie organiseren we ook regelmatig evenementen om werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen. Zo organiseren we bijvoorbeeld banenmarkten in Rozet, Winkelcentrum Kronenburg en Winkelcentrum Presikhaaf, het Talent Event in GelreDome of het IT café en de Meet & Greet Kinderopvang. We stellen alles in het werk om matches tussen werkgevers en werkzoekenden te creëren.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? We komen altijd graag met werkgevers en ondernemers in contact en zijn altijd bereikbaar voor hulp en advies.

Annuska Sip, Manager Werkgeversdienstverlening UWV en manager WerkgeversServicepunt (WSP) Midden Gelderland