TOT Team Ontwikkel Trajecten

TOT Team Ontwikkel Trajecten

Zeg je TOT dan zeg je teams. Wij geloven dat sterke teams winnen. Wij helpen om de volle potentie uit teams en ieder teamlid te halen. We kijken naar ieders talenten en kwaliteiten en hoe die de onderlinge samenwerking kunnen versterken. We zoomen met het team in op patronen op de werkvloer en waar nodig werken we er aan om die succesvol te veranderen.

Geen standaardaanpak, want ieder team is uniek. Wij bieden altijd maatwerk door met het team te kijken wat er nodig is. Dit kan gaan over uitdagingen in de samenwerking, leiderschap, onderling vertrouwen en/of besluitvormingstechnieken. Als vakidioten brengen we teams (soms letterlijk) in beweging door inspirerende werkvormen en door anders te kijken én te ervaren.

Met onze trajecten creëren we sterkere teams, betere communicatie en betere prestaties. En staat het team stevig, met een positieve teamdynamiek en een gevoel van onderling vertrouwen, dan zwaaien wij weer af. Onze motto is dan ook niet voor niets 'Sterke teams winnen!'. 

Zeg je TOT dan zeg je ook Suzanne (2x), Leonieke, Yvonne, Sandy en Johan. Wij hebben onze basis in Nijmegen, en vliegen vanuit daar uit door heel Nederland. Wij zijn altijd nieuwsgiering, en stellen daarom zoveel vragen. Maar vraag ons ook gerust het hemd van het lijf op een bijeenkomst, of kom voor een goede kop koffie langs in Nijmegen, we delen onze kennis graag.