Spot On Design

Spot On Design

Al ruim 26 jaar help ik ondernemers. Ondernemers hebben vaak passie voor het bedrijf en dat spreekt mij erg aan. Ik ben zelf erg gedreven en ben behulpzaam en zet mij graag voor anderen in. Ik vind het erg leuk om ondernemers te helpen het werk te kunnen blijven doen, om kansen voor ze te signaleren en de weg te wijzen naar partijen die interessant voor ze zijn. Ik ben analytisch en een creatieveling. Deze combinatie maakt dat ik kansen uit de markt signaleer, deze kan omzetten in concrete ideeën voor een product of dienst. Ik handel snel, zonder onnodige uren te besteden aan uitgewerkte plannen. Direct en concreet: Spot On! Vervolgens gaan we samen aan de slag met communicatie om zo de klant te verleiden om voor de ondernemer te kiezen. Dat geeft mij zo veel energie!

Mijn achtergrond is heel divers. Vanuit een commerciële opleiding ben ik het verzekering vak ingerold. De interesse voor communicatie is toen zeker ook gewekt. Alles draait om de juiste communicatie. De stap om mij ook te verdiepen in marketing was dan ook zo gezet. Totdat ik merkte dat niet alle communicatie aanzet tot de gewenste actie. Daarom heb ik de opleiding Behavioural Design Advanced gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over het gedrag van de mens. Er zijn vaak heel andere redenen waarom mensen niet overgaan tot actie! Het wegnemen van angsten om de stap toch te zetten en zo het gedrag van de mens te beïnvloeden, is prachtig. Het helpt je ook om weg te blijven van het direct vertellen over jouw product of dienst. Vanuit de klant gedacht werkt nu eenmaal beter! In januari 2021 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik Gecertificeerd Behavioural Designer. Na een aantal jaar volledig vrijwillig ondernemers te hebben geholpen, heb ik in augustus 2021 Spot On Design opgericht. Spot On diensten leveren waar je als ondernemer echt iets aan hebt en waarbij ik mijn kennis en creativiteit kan inzetten.

Ik kom graag bij je op bezoek om kennis te maken met jou, jouw werk en jouw team. Laten wij kennis maken en bespreken hoe wij elkaar kunnen helpen. Spreek ik je binnenkort?