Schoonmaakbedrijf Hofs V.O.F.

Schoonmaakbedrijf Hofs V.O.F.

U kiest voor Schoonmaakbedrijf Hofs: “Voor als het echt schoon moet zijn”

Wij zijn Patricia en Raymond Hofs, trotse moeder en vader van 2 dochters Jaëla en Charissa en ons hondje Beau. Wij runnen samen ons familiebedrijf Schoonmaakbedrijf Hofs uit Arnhem. Wij verrichten met ons bedrijf schoonmaak- en glazenwasserswerk in de provincie Gelderland. Ontspannen doen wij samen met onze vrienden, familie, ons gezin en met elkaar.

Raymond: “Ik heb in het verleden 7 jaar ervaring opgedaan op de werkvloer in de schoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud. Tevens 6 jaar werkzaam geweest in de transport als chauffeur en planner. In beide functies heb ik veel ervaring opgedaan met klantenonderhoud, het persoonlijk contact, planningen maken en snel kunnen schakelen.”

Patricia: ”Ik ben 16 jaar werkzaam geweest bij Albert Heijn en daar begonnen als vakantiekracht en vanuit daar mijzelf opgewerkt tot een leidinggevende functie. In deze functie veel ervaring op gedaan met het aansturen van collega’s, administratie zoals het verwerken van lonen, planningen maken, het persoonlijk contact onderhouden met de klanten en collega’s en alle leveringen goed verwerken van leveranciers.”

Schoonmaakbedrijf Hofs

Sinds Maart 2008 zijn wij samen ons familiebedrijf Schoonmaakbedrijf Hofs gestart en nu anno 2020 bestaat ons team inclusief ons zelf uit 8 teamspelers, waaronder 4 fulltimers en 2 parttimers, die samen elke dag hun uiterste best doen voor al onze relaties. Daniel Hofs, het broertje van Raymond, is 1 van onze fulltimers en werkt als meewerkend leidinggevende mee op de werkvloer. Vanaf het begin van onze onderneming hebben wij zelf meegewerkt op de werkvloer waardoor wij van elk onderdeel binnen ons bedrijf weten wat onze klanten willen. Als familiebedrijf is het persoonlijk contact met ons team heel belangrijk voor ons en door de nauwe band die we hebben, kunnen we samen optimaal presteren voor onze relaties. Wij kijken als familiebedrijf naar een lange termijn relatie met ons personeel en onze klanten. Hierdoor kunnen wij als bedrijf onze klanten continuïteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid bieden.

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf Hofs ? : Bij ons kiest u voor korte lijnen, een persoonlijk contact, service gericht, betrokken en natuurlijk voor kwaliteit.

Welke werkzaamheden verrichten wij : Algemene Schoonmaakonderhoud, glasbewassing en vloeronderhoud. Schoonmaak van kantoren, trappenhuizen, bedrijfspanden, woningen, appartementencomplexen & zonnepanelen. Voor meer werkzaamheden zie onze website.

Leveren wij ook Sanitaire Artikelen? : Ja, wij leveren alle sanitaire artikelen.

Waar zijn wij werkzaam in Gelderland : 40 km rondom Arnhem, Nijmegen, Ede & Apeldoorn

Wie zijn onze opdrachtgevers : VVE (Vereniging van Eigenaren), Vastgoedbeheerders, Makelaars, Bouwbedrijven, Zorginstellingen, Sportverenigingen, Zakelijke dienstverleners, Onderwijsinstellingen, Kinderdagopvangcentra, Kantoren, Praktijken en Advocaten.

Netwerken : We zijn in contact gekomen met José Peters die ons enthousiast heeft gemaakt voor Business Netwerk Betuwe. Wij ontmoeten graag nieuwe mensen en doen ons best om iets voor elkaar te kunnen betekenen in ons netwerk en zijn er van overtuigd dat geven aan elkaar loont. Spreekt u ons gerust aan tijdens 1 van de bijeenkomsten wanneer u als ondernemer net als wij open staat voor nieuwe en succesvolle contacten.

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat u totaal ontzorgt ?

Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Hofs V.O.F. of maak vrijblijvend een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voor meer informatie kijk op www.sbhofs.nl of bel ons!