Moeke Nijmegen

Moeke Nijmegen

"Hallo! Mijn naam is Benjamin van der Boon, sinds januari 2023 bedrijfsleider bij Moeke Nijmegen. In het verleden heb ik diverse project-/teammanagement functies bekleed in de bouw en IT en nu na 7 jaar met veel plezier weer terug in de horeca. Ik heb passie voor het creëren van een perfect lopend proces, met als doel een tevreden team en gast. In het managen van mijn teams geloof ik sterk in: Happy team = Happy Customers en hier steek ik dan ook veel tijd in.

Gelegen aan de Lentse plas zijn wij echt de hotspot van Nijmegen. Bij ons loop je vanaf het terras zo het strand op, wat direct een vakantiegevoel geeft.

Moeke Nijmegen is een horecagelegenheid die er is voor iedereen: jong, oud en alles ertussen in. Wij willen het voor iedereen zo prettig mogelijk maken. Dit heeft betrekking voor iedere gelegenheid, van die belangrijke vergadering, de vrijdagmiddag borrel, een familiefeest, tot aan de mooiste dag van je leven: je bruiloft. Maar natuurlijk is Moeke er ook gewoon voor een kop koffie, een broodje of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Wij willen dat onze gasten zich altijd welkom voelen, want dat zijn ze!"