Moeke Nijmegen

Moeke Nijmegen

Ik stel mij graag aan je voor: Mijn naam is Allissa Becattini en ik ben de bedrijfsleidster bij Moeke Nijmegen. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Meyer Beheer en heb ik verschillende zaken mogen aansturen. Moeke Nijmegen is een nieuwe zaak met een nieuw team. Dit maakt het voor mij een ontzettend leuke uitdaging.

Gelegen aan de Lentse plas zijn wij echt de hotspot van Nijmegen. Bij ons loop je vanaf het terras zo het strand op, wat direct een vakantiegevoel geeft.

Moeke Nijmegen is een horeca gelegenheid die er is voor iedereen: jong, oud en alles ertussen in. Wij willen het voor iedereen zo prettig mogelijk maken. Dit heeft betrekking voor iedere gelegenheid, van die belangrijke vergadering, de vrijdagmiddag borrel, een familiefeest, tot aan de mooiste dag van je leven: je bruiloft. Maar natuurlijk is Moeke er ook gewoon voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Wij willen dat onze gasten zich altijd welkom voelen, want dat zijn ze!

Sinds kort is Stéphanie Langendoen bij het team aangesloten als Salesmanager. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de Sales activiteiten voor alle Moeke locaties. Wij hebben namelijk 9 Moeke locaties in Nederland. Samen met haar team ondersteunt zij de horeca gelegenheden op het gebied van banqueting en events.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Moeke Nijmegen of op één van de andere locaties, loop dan gerust een keer binnen wij denken graag met je mee.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op de website van Moeke Nijmegen Moeke Nijmegen - Arrangementen. Tot snel!