Marcel de Bont Fotografie

Marcel de Bont Fotografie

Vaak hoor ik mensen zeggen: 'Ik kom nooit goed op de foto.' Ik begrijp dat maar al te goed, want voor de meesten van ons is poseren geen dagelijkse bezigheid. Bij Marcel de Bont Fotografie leggen we de nadruk op jou als persoon en de foto komt vanzelf. Ons doel is om je op je gemak te stellen en je door het proces te begeleiden, zodat de foto's natuurlijk en overtuigend worden. Een veelgehoorde reactie na een sessie is dan ook: 'Ik had nooit gedacht dat ik er zo goed op zou staan. Dit overtrof mijn verwachtingen volledig.'

Zakelijke Portretten

Een professionele profielfoto, ook wel bekend als een headshot of portretfoto, is je visitekaartje voor zakelijke relaties, potentiële klanten en zelfs toekomstige werkgevers. Een kwalitatief hoogwaardige foto nodigt sneller uit tot contact.

Profielfoto's voor je Medewerkers

Je werknemers zijn de ambassadeurs van je bedrijf, en hun expertise draagt bij aan het succes ervan. Geef je bedrijf een gezicht en laat het opvallen. Met krachtige professionele portretten stralen ze positiviteit en transparantie uit naar klanten. Medewerkers waarderen een profielfotoshoot, aangeboden door hun werkgever, als een positieve ervaring, en dat vertaalt zich in resultaten. Dankzij onze mobiele studio kunnen we portretsessies handig combineren met bedrijfsreportages, zodat medewerkers maar even van hun werk hoeven te zijn.

Een Compleet Pakket voor Bedrijven

Bij Marcel de Bont Fotografie draait het om mensen, dat is nu wel duidelijk. Een bedrijf is echter niet compleet zonder haar medewerkers. We laten zien wat je te bieden hebt met hoogwaardige bedrijfsfotografie. Versterk je verhaal met unieke beelden voor je website, drukwerk, social media en beurzen. We vangen de sfeer van je interieur en zorgen voor indrukwekkende visuele content. Als ervaren interieurfotograaf begrijpen we het belang van het vastleggen van de juiste ambiance en het tonen van jouw projecten aan potentiële klanten. En als je naar buiten treedt voor een zorgvuldig georganiseerd evenement, leggen we dat ook voor je vast. Met evenementenfotografie vertellen we het verhaal van jouw evenement en creëren we blijvende herinneringen. Laat ons, als ervaren evenementenfotografen, de belangrijkste momenten vastleggen, zodat jij je kunt richten op het feest zelf.

Neem Contact Met Ons Op

Tijdens evenementen van Business Netwerk Betuwe kun je ons bezig zien terwijl we het evenement vastleggen. Spreek ons gerust aan; we staan altijd open voor een gesprek.

Marcel de Bont Fotografie
- Zakelijke Portretten
- Bedrijfsfotografie
- Interieurfotografie
- Evenementenfotografie