Makro Nijmegen

Makro Nijmegen

Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie. Hard werken, doen wat je beloofd en altijd klaar staan voor de klant. Dat is de mentaliteit die ik van huis uit heb meegekregen. Ik was pas 6 jaar oud, toen ik al mee mocht als “bijrijder” op de bezorgvrachtwagens van mijn vader. Wij hadden thuis een Horecagroothandel en het vak horeca sprak mij toen al enorm aan. Na een studie aan de Hogere Hotelschool, besloot ik om verder te gaan in het vak van de hotellerie. Nadat ik in Zuid-Amerika mijn stage had gelopen, kreeg ik een baan als hotelmanager op Texel. Al snel merkte ik dat ik mijn carrière wilde voortzetten in het type bedrijf waar ik mee ben opgegroeid, een horecagroothandel. Ik zag het als een enorme pre, dat ik inmiddels heel veel ervaring had opgedaan in het horeca vak.

Ik kwam terecht bij Lukas Klamer in Nieuwegein, dat later verkocht is aan de Makro. Na diverse banen gehad te hebben gehad als afdelingsmanager, later bedrijfsleider, en tegenwoordig als vestigingsmanager, in diverse vestigingen, ben ik uiteindelijk in 2016 terecht gekomen in Makro Nijmegen. Een geweldige locatie, waarbij de stad Nijmegen zich echt kenmerkt als een feeststad. In Nijmegen is altijd wat te doen. Mijn grootste uitdaging was als eerste een grote verbouwing naar een nieuw totaalconcept, op te zetten. Een geweldige klus, waarbij wij in Nijmegen met trots kunnen zeggen, dat dit gelukt is. Als bekroning: de hoogste medewerker betrokkenheid en de hoogste omzetplus van Nederland de laatste jaren. Mijn visie, wees goed voor je medewerkers dan zijn zij goed voor je klanten.

Ik geloof in het leggen van verbindingen tussen ondernemers. Makro Nijmegen wil een marktplaats zijn voor ondernemers. Ondernemers hebben allemaal een drive om het verschil te maken. Voor zichzelf, elkaar en zeker ook voor de wereld. Makro was vroeger al trots op deze ondernemers en is dat nog steeds. We willen ze helpen door naast ze te staan, mee te denken, te inspireren en vakkennis te bieden. Deze ondernemers, onze klanten, ontzorgen is ons streven. Samen kunnen we succesvol zijn. Ik beschouw Makro dan ook als een voorvechter van ondernemend Nederland. Ik durf te zeggen dat Makro Nijmegen binnen de regio een unieke winkel is met een uniek concept. Een winkel met een groot Food assortiment, en aanverwante non-food, restaurant en netwerkplein. Maar zeker ook binnen de seizoenen een aanbod heeft dat niemand anders biedt.

Het business Netwerk Betuwe past wat dat betreft prima in de visie die ik heb omtrent het leggen van verbindingen. Als ondernemers naast elkaar staan, en elkaar stimuleren in onze drive, door mogelijkheden te creëren, mee te denken, te inspireren en uit te dagen.

Ik hoop jullie allemaal te treffen op één van de netwerkbijeenkomsten, of bij mij in de vestiging.

Tot snel!