LoKo Cartoons

LoKo Cartoons

"Daar waar woorden tekort schieten, winnen beelden aan zeggingskracht"

Onder dit motto maak ik tekeningen die de werkelijkheid in één oogopslag weergeven.
Ik doe dat in combinatie met de drie P's: Passie, Plezier en Perfectie.

De cartoons en illustraties die ik maak dienen soms ter reflectie, soms als spiegel. Soms ter overdenking, soms als onderwerp van discussie. Maar altijd met een knipoog en vaak actueel.

Cartoons, animaties en illustraties dus met inhoud en humor.

We worden tegenwoordig overspoeld door grote hoeveelheden informatie en social media spelen een steeds grotere rol. Hoe zorg je als bedrijf of organisatie dat je gezien wordt? In deze behoefte kan ik een bijdrage leveren.

Mijn cartoons en cartoonanimaties worden door diverse organisaties en bedrijven ingezet bij marketing-, communicatie- en promotiedoeleinden, in social media, personeelsbladen en nieuwsbrieven. Visualisatie van een visie, een missie, een dienst of een product met een knipoog vergroot de zichtbaarheid daarvan bij mensen voor wie de boodschap bedoeld is.

Voor het maken van (whiteboard)animaties werk ik samen met een aantal animatiebureaus en zelfstandige animatoren.

Verder teken ik geregeld cartoons tijdens inhoudelijke bijeenkomsten, zoals congressen, seminars, klantevents, trainingen en workshops.

Tot slot kan ik als onderdeel van een trainings- of coachingstraject een cartoontekenworkshop verzorgen waarbij de deelnemers leren out of the box bezig te zijn en waarbij zij samen cartoons maken over de vraagstukken die centraal staan in het traject.

Geïnteresseerd wat een cartoon en een animatie voor u kan doen? Neem dan contact met mij op. Ik (be)teken graag iets voor u!

Lo(dewijk) Ko(ster)