Let's DO Events

Let's DO Events

"Al vanaf jonge leeftijd ben ik, Dominique Peters (Eigenaar Let’s DO Events), zeer getriggerd door Business, Sales, Events en Creativiteit. Vandaar dat ik met erg veel plezier vanaf 2015 mijn talenten inzet bij Business Netwerk Betuwe. Door deze jarenlange ervaring ben ik mijn expertise gaan gebruiken om andere opdrachtgevers te ondersteunen en alles uit handen te nemen als het gaat om Eventmanagement, Gastvrouwschap en Online Content!” Let's DO Events is een organisatie waarbij je verzekerd bent dat de evenementen geheel naar jouw smaak ingevuld zullen worden, de Gastvrouwen zich inzetten voor jouw succes en dat de online content geheel passend is bij jouw bedrijf! Een onvergetelijke herinnering zal het resultaat zijn van de geslaagde samenwerking.

Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Let's DO Events zorgt ervoor dat het jou aan niks ontbreekt! Ons motto is dan ook 'DOminique makes it happen'. Een samenwerking waarbij jouw vraag tot leven komt en tot in de puntjes geregeld wordt.

Eventmanagement

Je wordt op persoonlijke wijze geheel ontzorgd en alle werkzaamheden zullen dan ook van A tot Z door ons worden overgenomen. Om jouw evenement te organiseren zullen er meerdere lijntjes uitgezet gaan worden, maar hoe makkelijk is het voor jou dat je één aanspreekpunt hebt. Zodra er een aanvraag binnenkomt, gaan we meteen aan de slag om er een echte unieke beleving van te maken. Alle wensen en doelen gaan we samen inventariseren, waardoor we tot een mooie eerste opzet komen. Nadat we alles duidelijk in kaart hebben gebracht, zullen we direct alles op alles zetten om de perfecte match te vinden van alle elementen van jouw evenement. Daarbij zullen we ook actief meedenken om de boodschap die je graag uit wilt dragen te vertalen naar een geslaagd evenement.

Gastvrouwen

Wij willen bedrijven graag op allerlei facetten ondersteunen. Onze creativiteit en passie willen wij inzetten voor jouw succes! Als er een beursdeelname, evenement of samenkomst op de planning staat, is het erg belangrijk dat je met veel zorg de juiste Gastvrouwen inzet. Gastvrouwen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf op de juiste manier wordt neergezet. Maar ook bij particuliere aangelegenheden wil je graag dat de juiste sfeer naar voren komt. Let’s DO Events gaat graag met jou in gesprek om te kijken wat de verwachtingen zijn. Jouw bedrijf leren kennen is voor ons dan ook een heel belangrijk onderdeel in de samenwerking, want alleen dan kunnen wij daar juist op anticiperen. Wij willen jouw wensen nastreven en daarin jouw verlengstuk zijn.

Online content

Als bedrijf zijn er erg veel elementen die komen kijken bij jouw succes. De aandacht moet natuurlijk goed verdeeld worden over alle werkzaamheden. Maar sommige dingen vallen misschien iets meer in het niet of jouw talenten liggen toch op een iets ander gebied. Online content zorgt ervoor dat jouw bedrijf op de kaart wordt gezet. Het is dé manier om te laten zien wie je bent en waar je voor staat! Let’s DO Events is jouw samenwerkingspartner in de online content. Met onze creativiteit, passie en daadwerkelijke interesse in jouw bedrijf zorgen wij ervoor dat jouw online content on point is, maar ook een onderdeel is waar je trots op kan zijn. De social media is sterk waardoor je daar ook echt gebruik van moet maken. Samen gaan we kijken wat bij jou past en in welke frequentie wij online content voor jou gaan creëren.