Let's DO Events

Let's DO Events

'Al vanaf jonge leeftijd ben ik, Dominique Peters, zeer getriggerd door Business, Sales en Events. Vandaar dat ik met erg veel plezier vanaf 2015 mijn talenten inzet bij Business Netwerk Betuwe. Door deze jarenlange ervaring ben ik mijn expertise gaan gebruiken om andere opdrachtgevers te ondersteunen en alles uit handen te nemen als het gaat om particuliere en zakelijke evenementen!' Let's DO Events is een organisatie waarbij je verzekerd bent van evenementen die geheel naar jouw smaak ingevuld zullen worden en tot in detail succesvol worden georganiseerd. Een onvergetelijke herinnering zal het resultaat zijn van het geslaagde evenement.

Je wordt op persoonlijke wijze geheel ontzorgd en alle werkzaamheden zullen dan ook van A tot Z door ons worden overgenomen. Om jouw evenement te organiseren zullen er meerdere lijntjes uitgezet gaan worden, maar hoe makkelijk is het voor jou dat je één aanspreekpunt hebt, namelijk jouw Eventmanager Dominique Peters. Zodra er een aanvraag binnenkomt, ga ik meteen aan de slag om er een echte unieke beleving van te maken. Alle wensen en doelen gaan we samen inventariseren, waardoor we tot een mooie eerste opzet komen. Nadat ik alles duidelijk in kaart heb gebracht, zal ik direct alles op alles zetten om de perfecte match te vinden van alle elementen van jouw evenement. Daarbij zal ik ook actief meedenken om de boodschap die je graag uit wilt dragen te vertalen naar een geslaagd evenement.

Samen met zeer gewaardeerde samenwerkingspartners liggen er heel veel mogelijkheden voor ons om van een evenement een bruisend evenement te maken! Nieuwe belevingen creëren, samen op avontuur gaan, waardering uiten, de diepte ingaan, elkaar nog beter leren kennen, jouw netwerk verbreden en laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Eigenlijk is dit nog maar een fractie van wat ik samen met jou wil gaan creëren.

Evenementen van klein tot groot en van zakelijk tot particulier. Voorbeelden hiervan zijn: teambuildingsdagen, promotiefeesten, personeelsfeesten, relatiedagen, bedrijfsevenementen, kleinschalige beurzen, jubileums, verjaardagen, bruiloften, familie- of themafeesten. Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg. Let's DO Events zorgt ervoor dat het jou aan niks ontbreekt! Mijn motto is dan ook 'DOminique makes it happen'. Een samenwerking waarbij jouw evenement tot leven komt en tot in de puntjes geregeld wordt.