High Quality Matching

High Quality Matching

Mijn naam is Patricia, ik ben personal matchmaker en eigenaar van High Quality Matching.
Ik werk met succesvolle, financieel onafhankelijke singles die hun leven op orde hebben, maar moeite ervaren bij het vinden van de juiste partner of die, om redenen van discretie, dit liever overlaten aan een professional.

Ik heb zelf ook ervaring met online daten, en dat is eigenlijk de reden waarom ik matchmaker ben geworden. Toen ik weer single werd en op zoek ging naar een partner, vond ik het helemaal niet prettig. Moest ik echt mijn foto op internet zetten om een man te vinden? Wat zouden mensen in mijn omgeving denken? "Kan zij niet gewoon zelf een man in de kroeg vinden?" Dat waren gedachten die door mijn hoofd speelden. Bovendien vond ik online daten erg onpersoonlijk en merkte ik dat veel mensen niet eerlijk waren in hun profiel. Op dat moment werkte ik als arbeidsbemiddelaar, en ik besloot mijn matchmakingsvaardigheden in te zetten voor singles.

Ik heb 11 jaar ervaring als matchmaker en ben na het opzetten van een succesvol relatiebureau mij exclusief gaan richten op het hoge segment, waarbij ik mij volledig kan richten op een select aantal klanten.

Het vinden van een levenspartner kan een spannende tijd zijn, en bij online datingsites weet je nooit 100% zeker of het profiel waarop je reageert eerlijk en oprecht is. Mijn werkwijze is om je echt te leren kennen. Door persoonlijke intakes bij jou thuis en het opstellen van een uitgebreid profiel, waarin je jouw wensen en verwachtingen volledig kunt aangeven. Hierdoor kan ik garanderen dat alle profielen eerlijk en oprecht zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens de eerste date. Ik geef altijd eerlijke feedback over de mogelijkheden en onmogelijkheden en vraag om vertrouwen om die passende partner te vinden.

Om singles zo goed mogelijk te begeleiden, heb ik een coaching opleiding gevolgd. Hierdoor kan ik coachen en advies geven over onderwerpen zoals: 

- Zijn mijn verwachtingen realistisch?

- Wat voor partner zoek ik?

- Waarom is het nog niet gelukt om een partner te vinden?

- Hoe kan ik onbevangen en zonder vooroordelen daten?

Naast het matchen van singles heb ik nog een grote passie, namelijk zingen. Ik zing al van jongs af aan en heb een tijd in een band gespeeld. In het zingen kan ik mijn emoties kwijt, want er zijn zoveel mooie liedjes die een liefdevol gevoel geven en je laten nadenken.Mocht je een kop koffie willen drinken om jouw mogelijkheden te bespreken, sta ik daar altijd voor open.

Warme groet, Patricia