Fletcher Hotels

Fletcher Hotels

Ontdek de ongekende zakelijke mogelijkheden bij Fletcher!
Of u nu oriënteert naar zakelijke overnachtingsmogelijkheden, zalen ten behoeve van trainingen en vergaderingen, een locatie voor een groot evenement, eenmalig of meerdaags; Fletcher Hotels is dé plek voor elke zakelijke bijeenkomst.

De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd wel een locatie die aansluit op uw wensen binnen ieder budget. Van moderne vergaderzalen en boardrooms, luxe hotelkamers, culinaire restaurants, in- en outdoor activiteiten tot ondersteuning van ervaren eventmanagers. Wij ondersteunen hierin met raad en daad en zullen u volledig ontzorgen. Ontdek alle opties en laat u verrassen door de unieke zakelijke mogelijkheden! Alles kan bij Fletcher!

Accountmanager Fletcher Hotels
Als kind was ik al gefascineerd door de horeca en bracht ik veel tijd door in de keuken van mijn vader, waar ik hem hielp met het bereiden van heerlijke gerechten. Deze ervaring heeft mijn passie voor de horeca aangewakkerd.

Op mijn 16e kreeg ik de kans om te werken bij Restaurant De Kromme Dissel, waar ik zowel in de keuken als in de bediening heb gewerkt. Door mijn ervaring in verschillende sterrenzaken in Gelderland heb ik mijn vaardigheden op het gebied van klantenservice, communicatie en teamwork verder ontwikkeld.

Sinds juni 2022 ben ik werkzaam als Accountmanager Gelderland bij Fletcher Hotels. Mijn rol is om zakelijke relaties te onderhouden en uit te breiden. Ik help hen bij het vinden van de juiste accommodaties en vergadervoorzieningen die aan hun behoeften voldoen en zorg ervoor dat hun verwachtingen worden overtroffen.

Naast mijn werk als Accountmanager blijf ik ook betrokken bij de horeca door af en toe als ambulant medewerker bij Restaurant De Kromme Dissel te werken. Dit stelt me in staat om mijn passie levend te houden, verbonden te blijven met de branche en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Mijn ervaring in de horeca heeft me geleerd hoe ik uitstekende service kan bieden, zelfs onder druk, en hoe ik effectief kan samenwerken met diverse teams. Als Accountmanager streef ik ernaar om mijn klanten de best mogelijke hotelervaring te bieden en hen te begeleiden in hun keuze. Als gastvrouw geniet ik ervan om gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, heerlijke gerechten te serveren en een gezellige sfeer te creëren.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie en expertise in te zetten om jou en jouw gasten een geweldige horeca-ervaring te bezorgen. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe ik jou van dienst kan zijn!