Eijgen Finance

Eijgen Finance

Jouw adviseur van Eijgen finance Nijmegen is Bert Hof!

Je wil groeien als ondernemer, je denkt over de aanschaf van een machine of een nieuw bedrijfspand. Je personeelsbestand breidt zich uit of je lanceert een nieuwe dienst of product. Op die momenten is geld nodig. De kosten gaan immers voor de baten uit.

Zelf blijf je liever bezig met dat waar je hart ligt. Een financiering regelen voor je onderneming laat je graag aan anderen over. Aan een adviseur die weet waarover hij praat. Met mijn jarenlange ervaring ben ik je man èn ik heb de juiste ingangen bij banken en andere geldverstrekkers. We kijken naar die partijen die jou de beste voorwaarden bieden.

Ik kijk graag mee met jou als ondernemer. Hoe ziet jouw organisatie eruit? Waar heb je geld voor nodig? Hoeveel is dat? Waar in je zaak kun je geld vandaan halen en wat vragen we aan de bank? Of is er een andere aanpak nodig? Mijn vragen brengen je verder in je denkproces.

Om de kans van slagen te vergroten, is een goed voorbereide financieringsaanvraag noodzakelijk. Ik weet precies waar zo’n aanvraag aan moet voldoen, wat er nodig is om succesvol daarin te zijn. Ik begeleid je graag bij je kredietbehoefte, samen zorgen we ervoor dat het lukt.

Eijgen finance is een 100% onafhankelijk intermediair. Mijn netwerk is groot. Ik heb goede, persoonlijke contacten bij tientallen alternatieve financiers, waaronder informal investors, financieringsmaatschappijen, crowdfunding en lease- en factoringmaatschappijen.

Ik nodig je uit om in gesprek te gaan met jouw situatie als uitgangspunt. Nadat we alle ins en outs hebben bekeken voorzie ik je van mijn beste advies. We maken heldere afspraken en leggen ze vast. Een doordacht plan is onderdeel van onze samenwerking.

Tot ziens, Bert Hof