ByWillem

ByWillem

INTRODUCTIE PASCAL NIJBOER 

Pascal Nijboer is een gedreven ondernemer en de trotse eigenaar van een reeks bloeiende familie(horeca)bedrijven, waaronder BORRELZZ, ByWillem en CAZAA catering. Samen met zijn toegewijde vrouw en met de onmisbare bijdrage van dochters Lotte en Luna Nijboer, streeft hij naar het succes en de voorspoed van deze bedrijven. De fantastische inzet van het team van alle medewerkers vormt een onmisbare schakel in het succes van dit familiebedrijf, waar gastvrijheid altijd op nr. 1 staat. 

Naast zijn horeca-ondernemerschap koestert Pascal een diepgaande interesse in de wereld van ICT, met een speciale nadruk op de toepassing van Artificial Intelligence (A.i.) in de horeca. Deze combinatie van passies vormt de motor achter zijn innovatieve benadering en visie op de branche.

GENIETEN MET UITZICHT OP DE NEDERRIJN

Binnen biedt ByWillem plaats aan 55 gasten, op het terras zijn 70 gastenplekken. Waar u ook zit, op ons authentieke horecaschip wordt u ondergedompeld in de ByWillem-sfeer. Met dank aan service, kwaliteit en comfort op hoog niveau.

ONGEDWONGEN GENIETEN AAN EEN UNIEKE WATERLOCATIE!

Wie wil dit nou niet? Kom gezellig zitten op deze prachtige plek aan het water met een heerlijk flesje bier, cava, wijntje of cocktail en waan je je even op je favoriete vakantiebestemming. Vakantie in eigen land is nog nooit zo aangenaam geweest.

SFEERVOLLE INRICHTING EN ROBUUSTE KAART

Vanwege de unieke ligging heeft ByWillem heel veel te bieden. Bij het samenstellen van de lunch- en borrelkaart laten we ons inspireren door trends en het aanbod van lokale leveranciers.

GASTVRIJHEID STAAT BOVEN ALLES

ByWillem heeft een groot parkeerterrein (gratis), er zijn laadpunten voor fietsen en er is een kinderpark met – hoe kan het ook anders – een uitdagend speelschip. Aan onze eigen aanlegsteiger zijn pleziervaartuigen natuurlijk van harte welkom.

ZIN OM EEN FEESTJE TE GEVEN?

BYWILLEM LOUNGE is de plek bij uitstek om een Relaxed / Dans / Lounge / Jubileum / Verjaardag / Bruiloft of Zakelijk feest te geven. Een unieke plek aan het water om menig zomer feestje te vieren.