Autolease Midden Nederland

Autolease Midden Nederland

Als accountmanager zakelijke markt ben ik binnen Autolease Midden Nederland verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van relaties op het gebied van mobiliteit.

De mobiliteitsbranche is vandaag de dag een zeer dynamische wereld. Elektrisch rijden, autonome mobiliteit, verduurzaming, pool– en deelauto's en mobiliteitsbudgetten, zijn nog maar een paar voorbeelden van ontwikkelingen die aangeven dat het traditionele idee van mobiliteit niet altijd meer de beste oplossingen biedt.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring geef ik, samen met mijn collega's, onze relaties inzicht in de vernieuwde mobiliteit, inspireren wij over innovatieve mobiliteitsoplossingen en bieden wij de mogelijkheid om nu al kennis te maken met de mobiliteit voor morgen. Ons doel is om samen met u tot de beste mobiliteitsoplossing te komen.

Autolease Midden Nederland stelt zich op als sympathieke en klantgerichte mobiliteitspartner door het proactief beheren van wagenparken waarbij wij voor u een betrouwbare en flexibele partner zijn. Bij ons staan uw eisen en wensen centraal.

Als modern en professioneel bedrijf met een rijke historie bieden wij al jarenlang maatwerk in mobiliteit. In de afgelopen dertig jaar is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaange­vende speler op het gebied van operational lease, financial lease, private lease en verhuur. Ook beschikken wij over innovatieve oplossingen als pool –en/of deelauto concepten en zijn wij tevens bedrijven graag van dienst die een mobiliteitsbudget willen toepassen. Zowel de zakelijke als ook de particuliere klant kan bij ons terecht voor mobiliteitscon­cepten op maat. Kwaliteit, duur­zaamheid en persoonlijk advies staan bij elk contact centraal.