Alpina

Alpina

Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit dan ook in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk.

Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en ook persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten.

Als onafhankelijk financieel dienstverlener helpen wij onze klanten op een innovatieve, persoonlijke en duurzame wijze hun risico’s beheersbaar te houden en financiële zekerheid te borgen. Als allround financieel dienstverlener heeft u bij ons één aanspreekpunt. Persoonlijk en betrokken zijn niet voor niets een van onze kernwaarden. Dit geldt ook in het geval van schade, mocht u onverhoopt een beroep moeten doen op een van uw verzekeringen dan zijn wij 24/7 bereikbaar om u bij te staan.

Wilt u graag een keer kennismaken? Neem gerust met ons contact op.

Met vriendelijke groet,
Alpina Wijchen