Frank Janssen

spotlight-bnb

Frank Janssen

Frank Janssen, sr. Manager Systems Benelux bij Shure & Adviseur en Ambassadeur van Business Netwerk Betuwe, heeft zeer uiteenlopende ervaringen in de sales opgedaan. Dit was in het begin vooral product georiënteerde verkoop, dan is het destijds overgegaan in solution selling van audiovisuele oplossingen. Om zijn commerciële vaardigheden verder te optimaliseren, heeft Frank tijdens zijn carrière de HBO-opleiding Sales Management voltooid.

In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het Benelux sales & support team bij een wereldwijd bekende Amerikaanse fabrikant van kwaliteitsmicrofoons. Met deze internationale functie representeert hij ook de sales in het Europese sales team. Niet alleen heeft Frank dus een ruime sales ervaring met solution selling, maar heeft hij ook een jarenlange ervaring in de diverse professionele audio/video distributie-verkoopkanalen, het managen van sales teams en internationale sales ervaring.

Daarnaast is Frank al vanaf het eerste uur betrokken bij Business Netwerk Betuwe (BNB) en zet hij zich graag in als adviseur en ambassadeur van dit bijzondere netwerk. Dit omdat het netwerk onderscheidend is en een grote meerwaarde heeft voor ondernemers om nog succesvoller te zijn. In samenwerking met José worden binnen BNB ongedwongen verbindingen en samenwerkingen tot stand gebracht. Daarmee wordt een uniek en steeds boeiend netwerk-platform geboden voor ondernemers uit allerlei branches in de regio Arnhem/Nijmegen en ook zeker daarbuiten.

Vanzelfsprekend is Frank als adviseur altijd bereid om vragen te beantwoorden. Dus voel je vrij om contact op te nemen met Frank via: frank@businessnetwerkbetuwe.nl.